Despre noi

 

Alături de nouă alte departamente înfiinţate de Development & Integration Association SRL , Programatorii Service srl aşa cum spune numele are ca obiect de activitate crearea de software.

Colectivul nostru este tânăr şi bine calificat. Procesul de calificare este continu din cauza nevoii de a fi mereu la zi cu cele mai noi tehnologii. Înţelegem că numai fiind în posesia a ce este mai bun şi mai nou putem fi competitivi.

Toate produsele noastre sunt temeinic testate şi verificate înainte de a fi livrate clientului, ştim că doar astfel putem oferi garanţii clienţilor pentru investiţia facută. Orice întreprinzător este sau ar trebui să fie conştient de importanţa unui soft de organizare a procesului de producţie care să îi permită reducerea costurilor şi creşterea rentabilităţii sau elaborarea unui sistem de pontaj eficient.

Pentru aceste provocări şi multe altele, specialiştii noştri în programare vă pot oferi soluţii optime. Fie că este vorba de un program tip CRM sau ERP ori de o aplicaţie, pe toate le putem crea în Windows.

Programatorii oferă în definitiv soluţii complete pentru afacerea ta în materie de software indiferent de proiect.